Bel 0598-398507
Gratis verzending vanaf 50,-
usp_icon.png Al 20 jaar betrouwbaar
Woensdag t/m zondag open

Wokpannen

Nieuwsbrief

Onze merken

In prijs verlaagd! Demeyere wok in 4 maten

Wok Demeyere met vlakke bodem 26cm

Nieuw product

Deze roestvrijstalen wok is opgebouwd uit 7 lagen materiaal en geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. De wok is geschikt voor oven en vaatwasser. Het geeft een ideale wamteverdeling. De pan is voorzien van een Silvinox beschermlaag. 30 jaar garantie (10 jaar voor professioneel gebruik).  Ook verkrijgbaar in 30 cm.

Voor tips bekijkt  de demonstratievideo wokken van Demeyere.

Meer details

€ 139,00 incl. btw

-€ 30,00

€ 169,00 incl. btw

Meer informatie

Wil je meer weten over onze Demeyere pannen, of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 – 398 507.

Koken & Wonen is de specialist in pannen voor inductie en een officiële Demeyere dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van Demeyere, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Sinds de opriching in 1908 is het Belgische Demeyere uitgegroeid tot hèt merk in roestvrijstalen kookgerei van topkwaliteit. Als pionier op het gebied van inductiekoken gebruikt Demeyere uiterst innovatieve materialen en technologieën. Het resultaat is kookgerei dat sneller, functioneler en duurzamer is dan eender welk kookgerei in de markt. Daarom is Demeyere uitgegroeid tot hèt merk voor topchefs en veeleisende hobbykoks.

Accessoires