Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Eetkamerstoelen

Nieuwsbrief

Onze merken

UrbanSofa Sven eetkamerbank 180cm

Nieuw product

De UrbanSofa eetkamerbank Sven is een stoer landelijke bank op wieltjes die in elk interieur past. Dit geeft de Sven eetkamerbank een uniek karakter.

De UrbanSofa Sven is leverbaar in diverse lengtes en als stoel, compleet met diverse handgrepen en VERSCHILLENDE STOFFEN

De prijs van de stof zie je na de keuze van stofcollectie. Bekijk alle afmetingen en mogelijkheden in de PDF onder deze pagina.

Meer details

577,69

Meer informatie

Als je nog vragen hebt over de UrbanSofa eetkamerbank Sven, of een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op: info@kokenenwonen.nl of 0598- 398 507.

Bij Koken & Wonen vind je voordelige meubelen met de beste prijs-kwaliteit verhouding. We hebben altijd scherpe aanbiedingen in tafels, kasten, zitmeubelen en meubelaccessoires. Naast onze eigen onafhankelijke collectie zijn wij XL-dealer van UrbanSofa en specialist in betaalbare industriële meubelen. Staat het model dat je zoekt er niet tussen, kom dan eens naar onze winkel in Hoogezand daar hebben we nog veel meer.

Urban Sofa is dé Nederlandse producent van fraaie en comfortabele UrbanSofa banken, eetkamerstoelen, de fraaie Live Edge boomstamtafel en de Floris van Gelder banken en fauteuils.

Accessoires

Downloaden