Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Keukenmessen

Nieuwsbrief

Onze merken

Trancheerset Zwilling Henckels Pro

38430-003

Nieuw product

GRATIS VERZENDING

De Zwilling Henckels Pro trancheerset bestaat uit een vleesvork en een vleesmes. Een vleesmes is dunner dan een koksmes en ideaal voor het snijden van vlees en gevogelte. Het mes is uit één stuk gesmeed, met een genageld heft. Zwilling Henckels messen hebben een ijsgehard lemmet, zijn  zeer duurzaam en comfortabel en daarom favoriet bij veeleisende professionele en hobbykoks.

Meer details

109,00

- 40,00

149,00

Meer informatie

Zwilling J.A. Henckels messen worden bij het smeden ijsgehard. Hierdoor worden de spanningen uit het staal gehaald en de structuur verbeterd. Deze manier van produceren zorgt voor vlijmscherpe messen van superkwaliteit waar zowel professionele chefs als veeleisende hobbykoks zeer graag mee snijden. Hoewel de messen vaatwasmachinebestendig zijn, is het veiliger voor de messen om deze met de hand af te wassen.

Als je meer informatie wilt over ons messenaanbod of zoek je een specifiek artikel, neem dan contact met ons op: kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 - 398 507.

Koken & Wonen is dealer van Zwilling Henckels en heeft een uitgebreid assortiment messen en bestek. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit Zwilling J.A. Henckels, rechtstreeks van de producent en geen goedkope kopie of namaak artikelen

Accessoires