Bel 0598-398507
Gratis verzending vanaf 50,-
usp_icon.png Al 20 jaar betrouwbaar
Woensdag t/m zondag open

Nieuwsbrief

Onze merken

Grillplaat Staub 34 x 21 cm

Nieuw product

GRATIS VERZENDING

Deze Staub grillpan is van geëmailleerd gietijzer, dit houdt warmte heel goed vast, draagt het langzaam over en verdeelt het gelijkmatig. De Staub grillplaat is hierdoor ideaal geschikt voor het grillen van vlees, vis en groenten. De afneembare siliconen handgreep is eenvoudig in te klappen en te verwijderen of vast te zetten. Afmeting 34 x 21 cm.

Meer details

€ 79,95 incl. btw

-€ 20,00

€ 99,95 incl. btw

Meer informatie

Deze grillpan van het Franse kwaliteitsmerk Staub is gemaakt van geëmailleerd gietijzer; dit houdt warmte heel goed vast, draagt het langzaam over en verdeelt het gelijkmatig. De Staub Grillpan is hierdoor ideaal geschikt voor het grillen van vlees, vis en groenten.

De pan eerst goed voorverwarmen en dan het vuur laag zetten. Het vlees zal eerst vastkleven maar laat los als het is dichtgeschroeid. Dan draait het gemakkelijk om en ziet u het kenmerkende grillpatroon.

Koken & Wonen is specialist in inductie-geschikte pannen en dealer van Staub, Fissler, Demeyere, Habonne, BK, Woll en AMT. Alle artikelen komen rechtstreeks vanaf de producent, dus géén dubieuze import maar gegarandeerde A-kwaliteit.

Accessoires