Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

kookpan Ø 24cm

Nieuwsbrief

Onze merken

Soeppan BK Premium+ 24cm 5L

Nieuw product

BK Premium+ soeppan is gebruiksvriendelijk en trendy. De pan heeft geborstelde RVS grepen en een handig en veilig afgietsysteem met afgietgaten in het stootvaste deksel. De ingekapselde BK sandwichbodem warmt snel op en verdeelt de warmte gelijkmatig in de pan. De BK Premium+ is geschikt voor de vaatwasser en voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Ø24cm, 5 liter, 15 jaar garantie.

Meer details

99,00

- 25,00

124,00

Meer informatie

Koop geen pannen die je niet gebruikt en dus eigenlijk niet wilt. In een ‘vaste’ pannenset zit altijd een pan die je toch niet gebruikt omdat die te klein is, te groot, of om wat voor reden dan ook.

Daarom stel je hier zelf je eigen pannenset samen zoals jij het wilt. Je kunt uit de BK Premium+ pannenserie gemakkelijk een pannenset samenstellen zonder dat je gebonden bent aan een aangeboden ‘vaste’ set. Zo kun je de set helemaal op jezelf afstemmen en betaal je niet voor een pan die je niet wilt hebben. De BK Premium+ pannenserie bestaat uit:

  • kookpan 16cm
  • kookpan 18cm
  • kookpan 20cm
  • kookpan 24cm (soeppan)
  • steelpan 16cm

Als je meer wilt weten over de BK Premium+ pannen of wilt overleggen bij het samenstellen van een pannenset, wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 - 398 507.

Koken & Wonen is dé specialist in inductie pannen en officiële BK dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

BK maakt sinds 1851 potten en pannen en is een topmerk in de Nederlandse markt en een goede bekende in elke Nederlandse keuken. De kwaliteitspannen van BK zijn modern en duurzaam.


 

Accessoires