Bel 0598-398507
Gratis verzending vanaf 50,-
usp_icon.png Al 20 jaar betrouwbaar
Woensdag t/m zondag open

Nieuwsbrief

Onze merken

Snelkookpan WMF Perfect 2,5 liter

Nieuw product

GRATIS VERZENDING!

De WMF Perfect snelkookpan stelt u in staat om in zeer korte tijd te koken met meer en beter behoud van vitaminen, mineralen en aroma's. Deze pan is verkrijgbaar in 2½, 6½ en 8 liter.  

Meer details

€ 129,00 incl. btw

-€ 40,00

€ 169,00 incl. btw

Meer informatie

De pan is vervaardigd uit hoogwaardig 18/10 roestvrij edelstaal en is voorzien van een maatverdeling binnenin, een kookindicator en een stevige vergrendeling. Doordat de greep afneembaar is kan deze snelkookpan gemakkelijk en probleemloos gereinigd worden.  De pan is geschikt voor koken op gas, elektra, hallogeen, keramisch en inductie.

Wilt u meer informatie over dit artikel, ons assortiment of zoekt u een specifiek artikel, neemt u dan contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598-398 507.

WMF (Württembergische Metallwarenfabrik) is een Duitse producent van topkwaliteit pannen, keukengereedschappen en bestek, opgericht in 1853. Koken & Wonen is dé specialist in inductie pannen en een officiële WMF dealer met een groot assortiment WMF pannen en bestek. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Accessoires