Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Snelkookpan

Nieuwsbrief

Onze merken

Snelkookpan Fissler Vitaquick 4,5 liter

Nieuw product

GRATIS VERZENDING!

De Fissler Vitaquick snelkookpan een afneembaar ergonomisch handvat, daardoor is de hogedrukpan makkelijk op te bergen. De Vitaquick heeft 2 kookstanden, een maatverdeling aan de binnenkant, een grote kook- en sluitindicator en bovendien een sluitbeveiliging. De pan kan veilig in de afwasmachine en is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.

Meer details

116,36

- 20,00

136,36

Meer informatie

Deze pan is vervaardigd uit hoogwaardig glanzend roestvrijstaal, is geschikt voor koken op gas, elektra, halogeen, keramisch en inductie en wordt gratis door ons verzonden.

De Fissler Vitaquick snelkookpan maakt het u nog simpeler in  de keuken en is erg makkelijk in gebruik. De hogedrukpan kan in de afwasmachine en heeft erg veel slimme eigenschappen. De binnenkant is voorzien van een maatindeling. De pan heeft een grote kook- en afsluitindicator. De ergonomische handgrepen en een 4-punts sluitbeveiliging met indicator zorgen ervoor dat het niet mogelijk is om de pan schuin te sluiten. De pan is uitermate makkelijk schoon te maken en op te bergen doordat de steel afneembaar is.

De Vitaquick heeft 2 kookstanden, één voor kwetsbare etenswaren als vis en tere groenten en de turbostand. Deze is bijvoorbeeld voor vlees en stamppotten. De speciaal ontwikkelde Cookstar bodem zorgt ervoor dat de pan gelijkmatig en snel warm wordt waardoor u extra energie spaart.

 

Accessoires