Bel 0598-398507
Gratis verzending vanaf 50,-
usp_icon.png Al 20 jaar betrouwbaar
7 dagen per week open

Nieuwsbrief

Onze merken

Snelkookpan BK 6 liter

Nieuw product

GRATIS VERZENDING

De BK snelkookpan is van hoogwaardig glanzend roestvrijstaal en wordt geleverd inclusief stoommand. Een snelkookpan bespaart op uw energierekening. Effectieve kookinhoud 4 liter, geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. 

Bekijk de demonstratievideo van de BK snelkookpan.

Meer details

€ 79,95 incl. btw

-€ 29,05

€ 109,00 incl. btw

Meer informatie

Wil je meer weten over dit artikel, of zoek je een specifiek artikel, neem dan contact met ons op: kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 -398 507.

Met deze snelkookpan bespaar je maar liefst 70% van de kooktijd. Hierdoor verbruik je tot 50% minder energie dan normaal. Een kortere kooktijd betekend minder verlies van vitaminen, mineralen en smaak. 

Hoe werkt een snelkookpan? In de pan wordt druk opgebouwd en wordt de temperatuur van het water 118 graden. Voor het opbouwen van druk is ruimte nodig, daarom is de te gebruiken effectieve inhoud van 2/3 van de totale inhoud.

 Koken & Wonen is dé specialist in snelkookpannen met eigen reparatiedienst en een officiële BK dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

BK maakt sinds 1851 potten en pannen en is een topmerk in de Nederlandse markt en een goede bekende in elke Nederlandse keuken. De kwaliteitspannen van BK zijn modern en duurzaam.

Accessoires