Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Categorieën

Nieuwsbrief

Onze merken

Riverdale Metz servies

Het Metz servies van het woonaccessoire merk Riverdale is een aardewerk servies. Omdat het handgemaakt is, is elk item bijzonder en uniek. Elk product heeft dus zijn eigen uitstraling. Het past perfect in een industrieel, Scandinavisch en modern maar ook landelijk interieur. De kleur is grijs, maar blauw- en groentinten zijn ook terug te vinden.

 

Het Riverdale Metz servies assortiment

Het Riverdale Metz servies bestaat uit mokken, bekers, een theepot en borden en schalen in verschillende afmetingen.

 

Riverdale Metz online bestellen

Riverdale Metz servies online bestellen doe je natuurlijk bij Koken & Wonen. Wij van Koken en Wonen zijn een officiële Riverdale Inspiration Shop.

Betaalmethoden bij Koken & Wonen:
Wij maken gebruik van betaalsystemen die veilig, gemakkelijk en vertrouwd zijn, zodat je op elk gewenst moment een bestelling kan plaatsen op kokenenwonen.nl. Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden: iDeal en Bancontact.

 

Daarom bestellen bij Koken & Wonen

  •        Officiële Riverdale Inspiration Shop
  •        Ruim assortiment aan Riverdale Metz artikelen
  •        Al meer dan 20 jaar ervaring
  •        Boven de 50 euro gratis verzending
  •        gratis als cadeau verpakt indien gewenst
  •        Veilig online betalen
  •        Klantenservice: 0598-398507

 

Riverdale Metz kopen in onze winkel

Koken & Wonen is een officiële Riverdale Inspiration Shop. In onze ruime winkel vindt u naast het Riverdale Metz servies een mooie uitgebreide voordelige collectie met Riverdale woonaccessoires. Alle artikelen zijn rechtstreeks van de producent en dus gegarandeerd van A-kwaliteit en geen goedkope import- of imitatie artikelen. Koken & Wonen is al sinds 1997 gevestigd in Hoogezand. We hebben in de jaren de nodige ervaring opgedaan. Het juiste advies, vergezeld van goede service, staat bij ons hoog in het vaandel.

Winkeladres:
Meint Veningastraat 14
9601 KG Hoogezand
0598-398507
info@kokenenwonen.nl

  

Meer Riverdale artikelen

Naast de Riverdale Metz servies hebben wij nog veel meer in ons assortiment. Van verschillende servies lijnen, decoraties, woonaccessoires,  kussens en plaids / woonkleden, textiel, sfeerlichten, kaarsen en Riverdale klokken.