Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Riverdale Metz

Nieuwsbrief

Onze merken

Riverdale Metz Er zijn 14 producten

Toont 1 - 14 van de 14 items
 • 49,95

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Het Riverdale Metz serviesgoed is niet alleen fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Deze mooie kan is geschikt voor water, jus of melk en is 20cm...

  49,95
 • 35,00

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Het Riverdale Metz serviesgoed is niet alleen fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Deze mooie kan is geschikt voor water, jus of melk en is 20cm...

  35,00
 • 7,95

  De Riverdale Metz mok van het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. De Riverdale Metz mok  zonder oor is fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Hoogte 11cm, geschikt voor de vaatwasser.

  7,95
 • 9,95

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Het Riverdale Metz serviesgoed is niet alleen fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Hoogte 13 cm, geschikt voor de vaatwasser.

  9,95
 • 35,00

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Het Riverdale Metz serviesgoed is niet alleen fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Geschikt voor de vaatwasser.

  35,00
 • 14,95

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Dit grote Riverdale Metz dinerbord is fijn om van te eten en staat mooi op uw tafel. Geschikt voor magnetron en vaatwasser, doorsnede 28 cm.

  14,95
 • 9,95

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Dit grote Riverdale Metz ontbijtbord is fijn om van te eten en staat mooi op uw tafel. Geschikt voor magnetron en vaatwasser, doorsnede 22 cm.

  9,95
 • 49,95

  Deze kom uit het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Deze Riverdale Metz schaal is lekker groot en oogt mooi op uw tafel. Geschikt voor de vaatwasser, doorsnede 32 cm.

  49,95
 • 29,95

  Deze kom uit het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Deze Riverdale Metz schaal is lekker groot en oogt mooi op uw tafel. Geschikt voor de vaatwasser, doorsnede 26 cm.

  29,95
 • 9,95

  Deze kom uit het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Deze Riverdale Metz schaal oogt mooi op uw tafel. Geschikt voor de vaatwasser, doorsnede 19 cm.

  9,95
 • 3,95

  Deze theetip uit het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Dit Riverdale Metz schaaltje is oogt mooi op uw tafel. Geschikt voor de vaatwasser, doorsnede 32 cm.

  3,95
 • 8,95

  De Riverdale Vintage is niet alleen een handige placemat, met de fraaie Vintage kleed je de tafel tegelijk mooi aan. De fraaie mint groene kleur fleurt elke tafel op en de placemats kunnen gewoon in de wasmachine op 30 ℃. Afmeting 48 x 33 cm.

  8,95
 • 6,95

  De Riverdale Star glazen hebben een tijdloos en klassiek design en zijn een sieraad op uw tafel of in uw vitrinekast. Deze Riverdale Star clear tumbler is geschikt als waterglas of whiskyglas maar ook voor een sapje of frisdrank. Uitvoering clear, 10 cm hoog.

  6,95
 • 3,50

  Met de Riverdale placemat Braid zwart kleed je de tafel stoer aan. De zwarte kleur is tijdloos en past bij elk servies. De stoere zwarte Riverdale placemat Braid is gemaakt van kunststof en is 38cm in doorsnede.

  3,50
Toont 1 - 14 van de 14 items