Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Riverdale Metz

Nieuwsbrief

Onze merken

Riverdale Metz Er zijn 16 producten

Toont 1 - 16 van de 16 items
 • 4,92

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Het Riverdale Metz serviesgoed is niet alleen fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. De hoogte van deze mok met oor is 9 cm. Metz is geschikt voor...

  4,92
 • 41,28

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Het Riverdale Metz serviesgoed is niet alleen fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Deze mooie kan is geschikt voor water, jus of melk en is 20cm...

  41,28
 • 28,93

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Het Riverdale Metz serviesgoed is niet alleen fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Deze mooie kan is geschikt voor water, jus of melk en is 20cm...

  28,93
 • 6,57

  De Riverdale Metz mok van het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. De Riverdale Metz mok  zonder oor is fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Hoogte 11cm, geschikt voor de vaatwasser.

  6,57
 • 8,22

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Het Riverdale Metz serviesgoed is niet alleen fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Hoogte 13 cm, geschikt voor de vaatwasser.

  8,22
 • 28,93

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Het Riverdale Metz serviesgoed is niet alleen fijn voor de koffie en thee maar ook voor het oog. Geschikt voor de vaatwasser.

  28,93
 • 12,36

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Dit grote Riverdale Metz dinerbord is fijn om van te eten en staat mooi op uw tafel. Geschikt voor magnetron en vaatwasser, doorsnede 28 cm.

  12,36
 • 8,22

  Het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Dit grote Riverdale Metz ontbijtbord is fijn om van te eten en staat mooi op uw tafel. Geschikt voor magnetron en vaatwasser, doorsnede 22 cm.

  8,22
 • 41,28

  Deze kom uit het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Deze Riverdale Metz schaal is lekker groot en oogt mooi op uw tafel. Geschikt voor de vaatwasser, doorsnede 32 cm.

  41,28
 • 24,75

  Deze kom uit het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Deze Riverdale Metz schaal is lekker groot en oogt mooi op uw tafel. Geschikt voor de vaatwasser, doorsnede 26 cm.

  24,75
 • 8,22

  Deze kom uit het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Deze Riverdale Metz schaal oogt mooi op uw tafel. Geschikt voor de vaatwasser, doorsnede 19 cm.

  8,22
 • 3,26

  Deze theetip uit het Riverdale Metz soft grey servies past perfect in zowel een retro als een modern interieur. Het servies heeft een stoere maar ook natuurlijke en eenvoudige uitstraling met een zachtgrijze kleur. Dit Riverdale Metz schaaltje is oogt mooi op uw tafel. Geschikt voor de vaatwasser, doorsnede 32 cm.

  3,26
 • 7,40

  De Riverdale Star glazen hebben een tijdloos en klassiek design en zijn een sieraad op uw tafel of in uw vitrinekast. Dit Riverdale Star clear wijnglas is ook geschikt als waterglas of voor een sapje of frisdrank. Uitvoering clear, 17 cm hoog.

  7,40
 • 5,74

  De Riverdale Star glazen hebben een tijdloos en klassiek design en zijn een sieraad op uw tafel of in uw vitrinekast. Deze Riverdale Star clear tumbler is geschikt als waterglas of whiskyglas maar ook voor een sapje of frisdrank. Uitvoering clear, 10 cm hoog.

  5,74
 • 15,62 20,62
  Aanbieding!

  Met de Riverdale Musthave mei laat je je huis heerlijk geuren naar het voorjaar. Deze set met geurstokjes heeft 2 verschillende kleuren en seizoensgeuren: White; Pure Silk Black: Lotus Jasmine De Riverdale Must Have geurdispensers met schotel hebben elk een inhoud van 100ml en zijn verpakt in een mooie geschenkdoos. Leuk om te geven en fijn om te...

  15,62 20,62
 • 11,49 16,49
  Aanbieding!

  Deze set van 3 Riverdale Metz mokken was de Riverdale musthave april 2019. Je hebt drie verschillende kleuren mokken zachtgijs, zwart en beige. Hier drink je met plezier je koffie of thee uit. De mooie Riverdale mokken zitten in een leuke geschenkverpakking. Afmetingen 11cm hoog en 8cm in doorsnede, inhoud 300ml. De mokken kunnen veilig in de vaatwasser...

  11,49 16,49
Toont 1 - 16 van de 16 items