Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Relaxfauteuil

Nieuwsbrief

Onze merken

Relaxfauteuil Kolding

Nieuw product

Hjort Knudsen relaxfauteuil Kolding heeft een mooi open design met zwarte armleuningen, hoge 'Cadillac'-rug en staat op een draaivoet. De zithouding van de Kolding kun je eenvoudig traploos aanpassen dus je kunt zitten precies zoals jeij wilt. De Odense relaxstoel is echt betaalbare degelijke Deense kwaliteit en is leverbaar in veel kleuren stof (foto Tex Bull groen) en Madras- of soleda leer.

Meer details

742,98

Meer informatie

Als je meer wilt weten over onze Hjort Knudsen relaxstoelen, de mogelijkheden of levertijden, kom dan gerust langs in de winkel in Hoogezand of neem contact met ons op: info@kokenenwonen.nl of 0598-398 507.

Onze voordelige Hjort Knudsen relaxfauteuils zitten heerlijk comfortabel, hebben een verstelbaar nekgedeelte en zijn heel eenvoudig van zithouding te wijzigen, of je nu een actieve zithouding wilt, of meer ontspannen achterover en de voeten omhoog. Standaard kun je de relaxstoel met de hand bedienen maar alle stoelen zijn ook met elektrische bediening leverbaar. Onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in de maten small, medium of large om de pasvorm zo goed mogelijk aan te passen aan hoe je het beste zit. 

Het Deense merk Hjort Knudsen heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Knudsen zorgt voor sterke, degelijke relaxfauteuils en banken die heel goed betaalbaar zijn. Hjort Knudsen relaxfauteuils zijn voorzien van koudschuim en veren en de armleuningen zijn gemaakt van sterk berken multiplex.

Accessoires