Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Relaxfauteuils

Nieuwsbrief

Onze merken

Relaxfauteuil Bilund elektrisch

Nieuw product

De stoere Bilund relaxfauteuil heeft een uitnodigend breed design zonder armleuningen op een draaivoet. De zithouding van de Bilund pas je eenvoudig elektrisch aan met je draadloze afstandsbediening. De Hjort Knudsen Bilund relaxstoel is echt betaalbare en degelijke Deense kwaliteit. Leverbaar in veel kleuren stof (foto Kentucky), Madras- en Soleda leer. Afmetingen 110x70x86 HBD, zithoogte ca 45cm

Meer details

1.009,34

- 370,00

1.379,34

Meer informatie

Als je meer wilt weten over onze Hjort Knudsen relaxstoelen de levertijd of iets anders, kom dan gerust langs in de winkel in Hoogezand of neem contact met ons op: webwinkel@kokenenwonen.nl of 0598-398 507.

Onze Hjort Knudsen relaxfauteuils hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De stoelen zitten heerlijk comfortabel, hebben een verstelbaar nekgedeelte en zijn heel eenvoudig van zithouding te wijzigen, of je nu een actieve zithouding wilt, of meer ontspannen achterover en de voeten omhoog. Standaard kun je de relaxstoel met de hand bedienen maar alle stoelen zijn ook met elektrische bediening leverbaar. Onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in de maten small, medium of large om de pasvorm zo goed mogelijk aan te passen aan hoe je het beste zit. De relaxstoelen zijn leverbaar in vele kleuren leer en diverse stoffen.

Het Deense merk Hjort Knudsen heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Knudsen zorgt voor sterke, degelijke relaxfauteuils en banken die heel goed betaalbaar zijn. Hjort Knudsen relaxfauteuils zijn voorzien van koudschuim en Nosak veren in zowel de zitting als de rug, en de armleuningen zijn gemaakt van sterk berken multiplex.

Accessoires