Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Pannensets

Nieuwsbrief

Onze merken

In prijs verlaagd! Pannenset Fissler Magic Line 4-delig Bekijk groter

Pannenset Fissler Magic Line 4-delig

4009209350042

Nieuw product

De 18/10 RVS Fissler Magic Line heeft de CookStar bodem met aluminium kern die zorgt voor optimale warmtegeleiding. De pannen hebben een handig en veilig afgietsysteem, maatverdeling en een geïntegreerde dekselhouder die de pan afsluit. Geschikt voor vaatwasser en alle warmtebronnen inclusief inductie. 4-delige pannenset inclusief RVS deksels

  • kookpan 16, 20 en 24cm
  • kookpan laag 20cm

Meer details

499,00

- 150,00

649,00

Meer informatie

Wil ja meer informatie over de Fissler Magic Line pannen met afgietsysteem, of heb je een andere vraag Neem gerust contact met ons op via of kantoor@kokenenwonen.nl 0598-398 507.

Koken & Wonen is dè specialist in inductie pannen en een officiële Fissler dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Fissler staat garant voor zeer hoogwaardig kookgereedschap “Made in Germany” dat uitblinkt door precies vakmanschap, hoge gebruikswaarde en stijlvolle ontwerpen. De succespijlers van Fissler zijn: opgedane ervaring, technologische kennis en innovatie en perfecte productie.

Accessoires