Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Inductie kookpannen

Nieuwsbrief

Onze merken

Kookpan BK Wave 18 cm

Nieuw product

De elegante en praktische BK Wave kookpan heeft een handige maatverdeling, een veilige schenkrand en stevige handgrepen. De pan warmt snel en gelijkmatig op door de speciale BK ingekapselde sandwichbodem. Met het stootvaste glazen deksel en unieke afgietgaten kun je veilig afgieten. Deze BK Wave pan kan in de vaatwasmachine en de oven. Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie, Ø 18cm.

Meer details

38,68

- 15,00

53,68

Meer informatie

Je wilt graag pannen kopen maar hebt niet alle pannen nodig die in de pannenset zitten? Dat hoeft ook niet. Bij Koken & Wonen koop je geen pannen die je niet wilt. Bij ons heb je geen gedoe met een hele pannenset, dus geen pan die te groot is, of te klein omdat íe nu eenmaal in de set zit. Bij Koken & Wonen koop je gewoon alleen de pannen die je wilt.

Je kunt uit de BK Wave pannenserie een pannenset helemaal op je eigen wensen afstemmen. Zo betaal je niet voor een pan die je niet wilt hebben. De BK Wave pannenserie bestaat uit:

  • kookpan 16cm
  • kookpan 18cm
  • kookpan 20cm
  • kookpan 24cm (soeppan)
  • steelpan16cm

Als je meer wilt weten over de BK Wavekookpan, of sparren wilt bij het samenstellen van je eigen pannenset, neem dan gerust contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 - 398 507.

Koken & Wonen is dè specialist in inductie pannen en een officiële BK dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

BK maakt sinds 1851 potten en pannen en is een topmerk in de Nederlandse markt en een goede bekende in elke Nederlandse keuken. De kwaliteitspannen van BK zijn modern, functioneel en duurzaam.

Accessoires