Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Kletspot

Nieuwsbrief

Onze merken

Kletspot Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
 • 11,53

  De Kletspot Extra Pittig is een tikkie ondeugend… Ideaal voor stoere mannen, pittige vrouwen en ervaren Kletspot-liefhebbers. De Kletspot Extra Pittig zit vol met 100 Kletskaarten met gevaarlijk scherpe vragen; de hilarische dilemma’s zorgen voor diepgaande gesprekken en gegarandeerd onvergetelijk gezellige momenten.

  11,53
 • 11,53

  De Kletspot MamaLief is een speciaal cadeau voor alle allerliefste moeders ter wereld :-) In MamaLief Kletspot zit een mooi houten hart, een zak snoephartjes en veel leuke kaartjes om zelf in te vullen met jouw persoonlijke teksten. Leuk om zo te geven maar ook heel geschikt als kerst- of moederdag cadeau. Hier worden alle mama’s zeker blij van.

  11,53
 • 14,01

  Je krijgt 2 Kletspot blikken in een transparante koker: 1 Terugblik met 100 leuke vragen over vroeger en 1 Vooruitblik met 100 vragen en dilemma’s over de toekomst. Wat zijn je leukste herinneringen en wat zijn toekomstdromen? Voor iedereen die houdt van hilarische gesprekken. De Kletspot Kletstijd is een enorm leuk cadeau voor de feestdagen, verjaardag,...

  14,01
Toont 1 - 3 van de 3 items