Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Diversen

Nieuwsbrief

Onze merken

In prijs verlaagd!   Industriële vakkenkast Renew Bekijk groter

Industriële vakkenkast Renew

IF0627

Deze industriële vakkenkast RENEW is gemaakt uit van mangohout en staal. Door het open design en de ongelijke vakken is het ruimtelijk en stoer tegelijk, bovendien geeft het ook veel bergruimte. De RENEW vakkenkast is praktisch en mooi als wandmeubel of roomdivider en geeft een stoere oppepper aan je interieur. Afmetingen: 90x40x180cm (BxDxH)

Meer details

599,00

- 150,00

749,00

Meer informatie

Als je meer wilt weten over deze stoere industriële vakkenkast, de Renew collectie of als je een andere vraag hebt, kom dan gerust langs in de winkel in Hoogezand of neem contact met ons op: webwinkel@kokenenwonen.nl of 0598-398 507.

De RENEW collectie van het Nederlandse Tower Livinv bestaat uit robuuste woonaccessoires en industriële meubelen met een uniek karakter. Mangohout, staal en leer wordt gecombineerd met oude materialen en handmatig in elkaar gezet. Met de RENEW meubelen maak je je eigen hedendaags industriële interieur. Je kunt de RENEW artikelen heel goed met elkaar combineren maar ze passen ook zelfstandig in elk industrieel interieur.

Tower Living is sterk met hele diverse collecties, van stoer industrieel tot klassiek landelijk. Tower Living staat voor kwaliteit en de beste service.

Accessoires