Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Audio / TV meubelen

Nieuwsbrief

Onze merken

In prijs verlaagd! Industrieel TV meubel Renew Bekijk groter

Industrieel TV meubel Renew

IF0887

Nieuw product

Dit industriële TV-meubel RENEW is gemaakt uit van mangohout en staal. Door het design staat dit TV meubel stoer onder je TV en geeft het veel bergruimte met 3 laden en de stalen deur. Het RENEW industriële TV-meubel combineert heel mooi met andere RENEW meubelen maar geeft op zichzelf ook een stoere oppepper aan je interieur. Afmetingen 153x40x60 (BxDxH).

Meer details

599,00

- 200,00

799,00

Meer informatie

Als je meer wilt weten over dit stoere industriële TV-meubel, de Renew collectie of als je een andere vraag hebt, kom dan gerust langs in de winkel in Hoogezand of neem contact met ons op: webwinkel@kokenenwonen.nl of 0598-398 507.

De RENEW collectie bestaat uit robuuste woonaccessoires sen industriële meubelen met een uniek karakter. Mangohout, staal en leer wordt gecombineerd met oude materialen en handmatig in elkaar gezet. Met de RENEW meubelen maak je je eigen hedendaags industriële interieur. Je kunt de RENEW artikelen heel goed met elkaar combineren maar ze passen ook zelfstandig in elk industrieel interieur.

Tower Living is sterk met hele diverse collecties, van stoer industrieel tot klassiek landelijk. Tower Living staat voor kwaliteit en de beste service.

.

Accessoires