Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Boekenkasten

Nieuwsbrief

Onze merken

In prijs verlaagd! Industriële boekenrek Renew Bekijk groter

Industrieel boekenrek Renew

IF0879

Nieuw product

Het industriële boekenrek RENEW is gemaakt uit van mangohout en staal. Door het open design is het ruimtelijk en stoer tegelijk, bovendien geeft het ook veel bergruimte n verplaats je het gemakkelijk op de wieltjes. Het RENEW rek combineert heel mooi met andere RENEW meubelen maar geeft op zichzelf ook een stoere oppepper aan je interieur. Afmetingen: 91x40x182cm (BxDxH)

Meer details

549,00

- 200,00

749,00

Meer informatie

Als je meer wilt weten over dit stoere industriële open boekenrek, de RENEW collectie of als je een andere vraag hebt, kom dan gerust langs in de winkel in Hoogezand of neem contact met ons op: webwinkel@kokenenwonen.nl of 0598-398 507.

Het Nederlandse Tower Living komt met de stoere RENEW industriële meubelcollectie. Deze collectie bestaat uit robuuste woonaccessoires en industriële meubelen die gemaakt zijn van mangohout, metaal en leer. Je kunt de Renew artikelen heel goed met elkaar combineren maar alleen passen ze ook in elk industrieel interieur. Tower Living is sterk met hele diverse collecties, van stoer industrieel tot klassiek landelijk. Tower Living staat voor kwaliteit en de beste service.

Accessoires