Bel 0598-398507
Gratis verzending vanaf 50,-
usp_icon.png Al 20 jaar betrouwbaar
7 dagen per week open

Nieuwsbrief

Onze merken

Demeyere Essential 28cm

Nieuw product

De RVS Demeyere Essentials hapjespan heeft optimale warmtespreiding door de opbouw uit 5 lagen (5ply) tot aan de rand. Met dubbelwandig deksel en Silvinox beschermlaag tegen verkleuring en vingervlekken. De Demeyere Essential hapjespan is geschikt voor oven, vaatwasser en afwisselend te gebruiken op alle warmtebronnen inclusief inductie. Ø28cm, 30 jaar garantie.

Video over bakken in een RVS pan

Meer details

€ 199,00 incl. btw

-€ 80,00

€ 279,00 incl. btw

Meer informatie

Wil je meer weten over de exclusieve Demeyere Essential hapjespan, bakken in een roestvrijstalen pan of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 – 398 507.

Braden in een rvs pan: 

 1 De pan voorverwarmen (bij inductie: zonder boost of turbo)

Als u boter gebruikt: dan doet u dit in de pan tijdens het wacht u tot het boter is ‘uitgebruist’, de pan is op temperatuur.

Als u olie gebruikt: dan doet u het olie in de pan als deze heet is: dit kun u controleren door enkele druppels water in de pan te laten vallen: vormen zich nu kleine druppels als bolletjes die in het rond draaien? De pan is op temperatuur, voeg de olie toe.

2 Nu de pan op temperatuur is, brengt u de warmtebron met de helft terug en doet u de ingrediënten in de pan.

3 Als het vlees aan de pan vastplakt, niet losmaken maar wachten, het vlees komt vanzelf los als het goed dichtgeschroeid is en kunt u het omdraaien indien nodig.

In deze video ziet u tips over bakken in een Demeyere roestvrijstalen pan.

Koken & Wonen is dé specialist in inductie pannen en een officiële Demeyere dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Sinds de oprichting in 1908 is het Belgische Demeyere uitgegroeid tot hèt merk in roestvrijstalen kookgerei van topkwaliteit. Als pionier op het gebied van inductiekoken gebruikt Demeyere uiterst innovatieve materialen en technologieën. Het resultaat is kookgerei dat sneller, functioneler en duurzamer is dan eender welk kookgerei in de markt. Daarom is Demeyere uitgegroeid tot hèt merk voor topchefs en veeleisende hobbykoks.

Accessoires