Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Grillpannen

Nieuwsbrief

Onze merken

Grillpan Fontignac geëmailleerd gietijzer

Nieuw product

Deze Fontignac grillpan van geëmailleerd gietijzer houdt warmte heel goed vast, draagt het langzaam over en verdeelt het gelijkmatig. De grillpan zorgt voor een mooi grillsmaak en grillstreep op je vlees. De grillpan berg je makkelijk op door de handige inklapbare houten handgreep en heeft aan beide kanten een schenktuit. Handafwas,geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie, 34x21cm.

Meer details

31,28

- 10,00

41,28

Meer informatie

Wil je meer weten over de Fontignac grillpan van geëmailleerd gietijzer? Neem dan gerust contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598-398 507.

Een grillpan van pan gietijzer moet eerst goed voorverwarmd worden, daarna kunt u het vuur laag zetten. Het vlees zal eerst vastkleven maar laat los als het is dichtgeschroeid. Dan draait het gemakkelijk om en ziet u het kenmerkende grillpatroon.

Koken & Wonen is dé specialist in inductie pannen en een officiële Fontignac dealer met een groot assortiment inductiegeschikte pannen. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Accessoires