Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Zomerartikelen

Nieuwsbrief

Onze merken

Dopper Insulated thermosfles 350ml zwart

Nieuw product

De zwarte Dopper thermosfles Blazing Black 350 ml houdt je drankje 9 uur warm of 24 uur lekker koel. Jij bent dus altijd hot. Of cool En je kunt de stoere Dopper thermosfles eindeloos opnieuw vullen! De Dopper Insulated isoleerfles is niet geschikt voor de Dopper sportcap en melkachtige dranken.

  • 350ml (ook in 580ml)
  • van  duurzaam kunststof zonder BPA en Ftalaat
  • kan in de vaatwasser tot 65°C

Meer details

24,38

Meer informatie

Je kunt de  Dopper Insulated thermosfles gemakkelijk online bestellen maar natuurlijk kun je ook je Dopper fles bij ons in de winkel in Hoogezand kopen.

Dopper is een bedrijf met een missie, Dopper streeft ernaar dat we de grote hoeveelheid plastic afval verminderen. Om dit te bereiken heeft Dopper een hervulbare waterfles ontwikkeld die niet alleen duurzaam is, maar ook handig en gewoon leuk. Dopper recycled zoveel mogelijk materiaal. Met een Dopper bespaar je in 1 jaar 40 plastic wegwerpflesjes, die komen dan niet in de oceaan, dus als je een Dopper drinkfles gebruikt, help je om het plastic afval in de oceanen te verminderen Daarnaast steun je de schoon drinkwaterprojecten van Dopper Foundation in het door aardbevingen getroffen Nepal en help

Accessoires