Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Dopper waterflessen

Nieuwsbrief

Onze merken

Dopper Insulated Glacier Grey isoleerfles 350ml

Nieuw product

De grijze Dopper isoleerfles Glacier Greyhoudt je drankje 9 uur lekker warm of 24  uur koel. Jij bent dus altijd hot. Of cool. En je kunt de grijze Dopper Glacier Grey thermosfles eindeloos opnieuw vullen! De Dopper Insulated is niet geschikt voor de Dopper sportcap en melkachtige dranken.

  • 350ml (ook in 580ml)
  • van duurzaam kunststof zonder BPA en Ftalaat
  • kan in de vaatwasser tot 65°C

Meer details

29,50

Meer informatie

Wil je meer weten over de Dopper Insulated isoleerfles, neem dan contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 – 398 507. Je kunt online bestellen maar natuurlijk kun je ook je Dopper fles bij ons in de winkel in Hoogezand kopen.

D1598opper is een bedrijf met een missie, Dopper streeft ernaar dat we de grote hoeveelheid plastic afval verminderen. Om dit te bereiken heeft Dopper een hervulbare waterfles ontwikkeld die niet alleen duurzaam is, maar ook handig en gewoon leuk. Dopper recycled zoveel mogelijk materiaal. Met een Dopper bespaar je in 1 jaar 40 plastic wegwerpflesjes, die komen dan niet in de oceaan, dus als je een Dopper drinkfles gebruikt, help je om het plastic afval in de oceanen te verminderen Daarnaast steun je de schoon drinkwaterprojecten van Dopper Foundation in het door aardbevingen getroffen Nepal en help

Accessoires