Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Overige pannen

Nieuwsbrief

Onze merken

Demeyere Resto aspergepan

Nieuw product

De Demeyere Resto aspergepan is gemaakt van hoogwaardig rvs en door het  fijnmazig mandje ook zeer geschikt voor spaghetti of andere pasta. Met de 4 mm 3-laags bodem is de pan geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Vaatwasserbestendig.

Bekijk voor meer informatie deze video: asperges koken in de aspergepan

Gegarandeerde A-kwaliteit, rechtstreeks geleverd vanaf de producent.

Meer details

36,24

- 29,05

65,29

Meer informatie

Wil je meer weten over onze Demeyere Resto aspergepan of zoek je een specifieke pan, neem dan gerust contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 – 398 507.

Bekijk voor meer informatie deze video: asperges koken in de aspergepan

Asperges rechtopstaand koken voorkomt dat de koppen te gaar koken Het fijnmazige mandje van de Demeyere Resto aspergepan van Demeyere is niet alleen geschikt voor uw asperges, maar ook supergeschikt om spaghetti, andere pasta of groente in te koken. De bodem is 3-laags en heeft een dikte van 4 mm en de Resto aspergepan is volledig in mat rvs met hoogglans deksel.

Koken & Wonen is dé specialist in inductie pannen en een officiële Demeyere dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van Demeyere, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Sinds de opriching in 1908 is het Belgische Demeyere uitgegroeid tot hèt merk in roestvrijstalen kookgerei van topkwaliteit. Als pionier op het gebied van inductiekoken gebruikt Demeyere uiterst innovatieve materialen en technologieën. Het resultaat is kookgerei dat sneller, functioneler en duurzamer is dan eender welk kookgerei in de markt. Daarom is Demeyere uitgegroeid tot hèt merk voor topchefs en veeleisende hobbykoks.

Accessoires