Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Koekenpannen

Nieuwsbrief

Onze merken

In prijs verlaagd! Demeyere pannenkoekenpan Ecoglide Duraslide Ultra 28cm Bekijk groter

Demeyere pannenkoekenpan Ecoglide Duraslide 28cm

Nieuw product

In de Demeyere pannenkoekpan of crêpepan bak je overheerlijke grote pannenkoeken. De crêpepan is van RVS met aluminium kern en heeft een optimale warmtespreiding. De robuuste en slijtvaste Duraslide Ultra anti-aanbaklaag is PFOA-vrij en zorgt ervoor dat de crêpes makkelijk uit de pan glijden. Met gelaste RVS steel en geschikt voor elke warmtebron inclusief inductie, Ø28cm.. Met de hand afwassen.

Meer details

78,35

- 20,00

98,35

Meer informatie

Als je meer wilt weten over de Demeyere pannenkoekenpan Ecoglide Duraslide Ultra, of zoek je een specifieke pan, neem dan gerust contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 – 398 507.

Koken & Wonen is dé specialist in inductie kookgerei en een officiële Demeyere dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van Demeyere, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Sinds de opriching in 1908 is het Belgische Demeyere uitgegroeid tot hèt merk in roestvrijstalen kookgerei van topkwaliteit. Als pionier op het gebied van inductiekoken gebruikt Demeyere uiterst innovatieve materialen en technologieën. Het resultaat is kookgerei dat sneller, functioneler en duurzamer is dan eender welk kookgerei in de markt. Daarom is Demeyere uitgegroeid tot hèt merk voor topchefs en veeleisende hobbykoks.

Accessoires