Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Grillpannen

Nieuwsbrief

Onze merken

In prijs verlaagd! Demeyere grillpan Intense 28cm Bekijk groter

Demeyere grillpan Intense 28cm

Nieuw product

De 28cm Demeyere Intense grillpan is gemaakt uit 5 lagen en verdeelt de warmte daarom snel en gelijkmatig door de hele pan en houdt de warmte vast. Dus energiebesparend en optimaal kookresultaat De pan is 3mm dik en behandeld met silvinox en met 30 jaar garantie. Dankzij de opstaande grillstrepen ligt het product niet in bakvet en ontstaat een fraaie tekening op het product dat u grillt.

Meer details

111,40

- 20,00

131,40

Meer informatie

De Demeyere Intense pannen zijn vaatwasmachinebestendig, echter wordt handafwas aanbevolen.

Wil je meer weten over onze Demeyere grillpannen of zoek je een specifieke pan, neem dan gerust contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 – 398 507.

Grillen in een roestvrijstalen grillpan: 

De pan voorverwarmen (bij inductie: zonder boost of turbo). Je kunt de temperatuur controleren door enkele druppels water in de pan te laten vallen, vormen zich nu kleine druppels als bolletjes die in het rond draaien? Dan heeft de pan de juiste temperatuur en kun je de warmtebron met de helft terugbrengen.

Leg daarna het vlees (ingeolied) in de grillpan. Als het vlees aan de pan vastplakt: niet losmaken maar wachten, het vlees komt vanzelf los als het goed dichtgeschroeid is en kun je het omdraaien.

Koken & Wonen is dé specialist in inductie pannen en een officiële Demeyere dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van Demeyere, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Sinds de opriching in 1908 is het Belgische Demeyere uitgegroeid tot hèt merk in roestvrijstalen kookgerei van topkwaliteit. Als pionier op het gebied van inductiekoken gebruikt Demeyere uiterst innovatieve materialen en technologieën. Het resultaat is kookgerei dat sneller, functioneler en duurzamer is dan eender welk kookgerei in de markt. Daarom is Demeyere uitgegroeid tot hèt merk voor topchefs en veeleisende hobbykoks.

Accessoires