Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Hapjespannen

Nieuwsbrief

Onze merken

Demeyere Apollo hapjespan 28cm

Nieuw product

De Demeyere Apollo hapjespan is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en heeft een glazen pyrex deksel. De suerpgeleidende Inductobase is energie besparend. De Silvinox afwerking houdt de pan glad en mooi.  De Demeyere Apollo hapjespan is vaatwasserbestendig, kan in de oven en is geschikt voor alle warmtebronnen en erg geschikt voor inductie. Inhoud 4,8 liter, Ø28 cm en met 30 jaar garantie. 

Meer details

97,93

- 50,00

147,93

Meer informatie

Als je meer wilt weten over de Demeyere Apollo hapjespan of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 – 398 507.

Bakken in een rvs pan: 

1 De pan rustig voorverwarmen (bij inductie: zonder boost of turbo)

Als je boter gebruikt: dan doe je dit in de pan tijdens het opwarmen en wacht je tot het boter is ‘uitgebruist’, de pan is op temperatuur.

Als je olie gebruikt: dan doe je de olie in de pan als deze op temperatuur is: dit kun je controleren door enkele druppels water in de pan te laten vallen: vormen zich nu kleine druppels als bolletjes die in het rond draaien? Dan is de pan op temperatuur; voeg de olie toe.

2 Nu de pan op temperatuur is, brengt u de warmtebron met de helft terug en doet u de ingrediënten in de pan.

3 Als het vlees aan de pan vastplakt dan het vlees niet losmaken, maar wachten. Het vlees komt vanzelf los als het goed dichtgeschroeid is en dan kun je het omdraaien indien nodig.

Koken & Wonen is dé specialist in inductie pannen en een officiële Demeyere dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Sinds de oprichting in 1908 is het Belgische Demeyere uitgegroeid tot hèt merk in roestvrijstalen kookgerei van topkwaliteit. Als pionier op het gebied van inductiekoken gebruikt Demeyere uiterst innovatieve materialen en technologieën. Het resultaat is kookgerei dat sneller, functioneler en duurzamer is dan eender welk kookgerei in de markt. Daarom is Demeyere uitgegroeid tot hèt merk voor topchefs en veeleisende hobbykoks.

Accessoires