Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Droogmolens

Nieuwsbrief

Onze merken

Droogmolen Brabantia Lift-o-Matic 50 meter

Nieuw product

Droogmolen Brabantia Lift-O-Matic, lengte 50 meter. Traploos instelbaar op uw werkhoogte Gemakkelijk op te bergen met het stevig ophangoog en inclusief afsluitbaar 45 mm grondanker.

  • kleur zilver
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • afmetingen (hxbxd) 200x208x208cm
  • Ø45mm

De aanbiedingsprijs is de afhaalprijs, verzending €12,95.

Meer details

61,82

- 20,00

81,82

Meer informatie

Helaas kan een droogmolen door de lengte niet gewoon verstuurd worden. Daarom berekenen we voor het verzenden €12,95 verzendkosten. 

Buiten de was drogen is beter voor het millieu en je portemonnee. Deze droogmolen van Brabantia is reuze handig traploos op uw ideale werkhoogte in te stellen door het slimme ‘Lift-o-Matic’ systeem (van 129 tot 187 cm) en heeft altijd  50 meter strakke lijnen. Alle armen hebben ophangogen voor kledinghangers.

Koken & Wonen is een officiële Brabantia dealer met een uitgebreid assortiment afvalbakken en droogmolens. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

Het Nederlandse Brabantia is sinds 1919 een echt familiebedrijf en richt zich op goed ontworpen huishoudelijke kwaliteitsproducten die prettig zijn in gebruik. Brabantia richt zich sterk op verantwoord ondernemen, duurzaamheid en milieuzaken. Brabantia ISO14001 gecertificeerd voor milieuzorg.

 

Accessoires