Betaal met uw VVV-bon!

U kunt bij ons uw
VVV Cadeaukaart
gebruiken!

Wokpannen

Nieuwsbrief

Onze merken

BK Easy Basic wokarang 28cm

Nieuw product

De BK Easy Basic wokarang heeft een komvormige rand waardoor je eten makkelijk  terug in de wok valt. De 3,5 mm bodem zorgt voor snelle opwarming en goede warmteverdeling. Door de 3* anti-aanbaklaag kun je roerbakken met heel weinig olie of vet. De Easy Basic wokarang kan in de vaatwasser, de oven tot 160°C en is geschikt voor gas en elektrische en keramische kookplaten. 2 jaren garantie, Ø28cm.

Meer details

40,41

- 5,00

45,41

Meer informatie

Woktips voor de BK Easy Basic wokarang:

  • Zorg dat de panbodem van de wok overeenkomt met de grootte van de warmtebron.
  • Zorg dat bij gebruik op gas de vlam onder de pan blijft.
  • Roerbak de ingrediënten met de Chinese wokspatel, zorg dat de ingrediënten in beweging blijven zodat ieder ingrediënt in contact komt met de panbodem.
  • Voeg geen water toe aan hete olie.
  • In deze wok kun je geen metalenkeukengerei of scherp keukengerei gebruiken, deze kunnen de wok beschadigen.
  • Zorg dat de pan niet overhit wordt. Een hete pan altijd onder toezicht houden.

Als je meer wilt weten over de BK Easy Basic wokarang of zoek je een speciale pan, neem dan gerust contact met ons op via of kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 - 398 507.

Koken & Wonen is dè specialist in inductie pannen en een officiële BK dealer met een uitgebreid assortiment. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit en rechtstreeks van de producent, dus geen goedkope import- of imitatie artikelen.

BK maakt sinds 1851 potten en pannen en is een topmerk in de Nederlandse markt en een goede bekende in elke Nederlandse keuken. De kwaliteitspannen van BK zijn modern en duurzaam.

Accessoires